Zijn dit de eerste beelden van de Corvette C7 (2014)?

De Amerikaanse autowebsite Jalopnik kondigde gisterenmiddag (onze tijd) aan foto's te hebben van de nieuwe generatie Corvette, de C7. Hoewel GM daar alles behalve blij zou mee zijn, maakten ze die foto's zonet bekend. Volgens de Amerikaanse website hebben drie mensen van GM zelf en een extern iemand bevestigd dat dit 'the real thing' is. Corvette ontkent uiteraard met klemtoon, zij bedanken de website op hun Facebook voor hun enthousiasme maar zeggen dat ze nog even zullen moeten wachten op de echte beelden en/of renders.

Hoe dan ook, deze C7 wordt in 2013 verwacht voorgesteld te worden op de Detroit Motor Show. De ZR1 variant, waarvan we hier beelden zouden zien, zou wat later komen.

Optisch zijn er alvast heel wat wijzigingen waar te nemen. Zo zien we een twee raampje tussen de B- en C-stijl waardoor de achterraam een pak spitser wordt. De uitlaatpijpen achteraan worden nog dichter bij elkaar geplaatst en huizen in een nieuwe diffusor en achterbumper. Daar merken we ook nieuwe koplamper op. De ronde varianten moeten plaats ruimen voor meer vierkante units die we herkennen uit de Camaro. De luchthappers langszij aan de voorwielen werden vernieuwd, terwijl er ook happers komen voor de achterwielen.

Via Jalopnik

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
cor_lexus 13:56
afbeelding van cor_lexus

MichelAngelo / Overdrijven is jou troef is het niet? Heb zelf een corvette kan er mooie rotondes en bochtjes mee nemen volgens mij lees je te veel van die auto roddel blaadjes maar je hebt er zelf volgens mij nooit in gereden ik heb hem nu drie jaar en geniet er nog iedere dag van ik ga er steeds meer van houden voor mij is er maar een en dat is mijn CORVETTE.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws