Toyota staat op het salon in Tokyo en neemt mee...

In navolging van hun concurrenten heeft ook Toyota heel wat nieuwigheden op het salon van Tokyo. Naast de FT-86 die eindelijk aan het publiek zal worden getoond zonder 'concept' in zijn naam, heeft Toyota ook een hele hoop concept cars bij die niet voor de nabije toekomst zijn. Daarbij denken ze verder dan de elektrische en hybride technologie van de huidige wagens. Zo is er de FCV-R (Fuel Cell Vehicle, Reality en Revolution) die Toyota's ontwikkelingen op dat vlak moet laten zien.

Ook zijn er de Fun-Vii en de FT-EV III. De eerste staat voor Fun-Vehicle Interactive Internet, waarbij Toyota het in het persbericht houdt bij "a future where people, cars and society are linked". Dingen genoeg om te bedenken dus. De FT-EV III is de Future Toyota Electric Vehicle III, een doorontwikkeling van de elektrische iQ, iets war Toyota op kortere termijn mee op de markt wil komen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kevin300 21:11
afbeelding van Kevin300

Als er nu één iemand de prijs zou mogen hebben van lelijk en nog lelijkere auto's maken is Toyota toch echt wel bij de genommineerde ze. Verdoeme toch.

Kevin 21:09
afbeelding van Kevin

bwa dan vind ik honda nog lelijker dan toyota ;) ben toch eens benieuwd naar de productie model van de toyota-subaru!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws