Audi neemt one-off A1 Samurai Blue mee naar Tokyo

De Japanse deuren van de autoshow in Tokyo zijn geopend. Audi toont op dat salon deze speciale editie op basis van de driedeurs A1 ter ere van het Japanse voetbalteam. Onder de kap schuilt de 122 pk sterke 1.4 TFSI, al moet hij daar niet mee uitpakken. Opvallen doet deze Audi vooral door zijn kleurenpallet die natuurlijk verwijst naar de Japanse vlag en dus ook het betreffende voetbalteam. De speciale combinatie gaat gepaard met rode 18 inch velgen.

Dezelfde trend zet zich binnenin verder waar het voor ons vooral heel plastiekerig overkomt. Het doet ons wat denken aan de Fiat 500 met zijn plastieken interieur. In deze A1 zien we sportzetels met aangepaste rugleuning, de middenconsole, ventilatiebehuizing en deurwanden krijgen een aparte toets en ook de matjes zijn assorti.

Audi zegt dat dit exemplaar geveild zal worden, waarna alle opbrengsten aan een goed doel zullen worden geschonken. In 2012 zal er wel een speciale editie op basis van deze Samurai Blue te koop zijn voor de klant, zij het in beperkte oplage.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws