Toyota en Lexus op het autosalon 2012

Geen LF-Lc concept voor Lexus in Brussel en ook geen productieversie van de GT 86 voor Toyota. Wat valt er dan wel te zien op de stand van de Japanners in Paleis 8? Toyota geeft de Land Cruiser V8 een facelift in wereldpremière en zet verder het volledige hybride gamma opnieuw in de kijker. Behalve de lichte facelift voor de Prius, is er ook de Prius Plug In Hybrid, de Grand Prius+ en kan je ook de Auris Hybrid bekijken.

Nog een concept car, maar wel een voorbode van de productievariant - die er in het najaar aankomt - is

de Yaris Hybride. De GT-86 staat er dus niet, de FT-86 concept moet dat gemis deels goedmaken.Wie de kans nog niet kreeg om de facelift van de Avensis te onderscheiden van zijn voorganger kan dat nu goedmaken. Ook voor Lexus draait het allemaal rond hybride, met de Belgische première van de GS450h en de CT200h Sport Line. Daarnaast vinden we er de RX450h Allure, een speciale reeks die wat extra uitrusting biedt voor 59.950 euro. Verder vind je op de Lexus-stand vooral CT200h modellen een IS200d en een IS250 C.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 07:50
afbeelding van Anonieme gebruiker

En de nieuwe Aygo gaat toch ook op de stand staan ?

Wim 19:26
afbeelding van Wim

de facelift van de Aygo zou er inderdaad staan

Anonieme gebruiker 09:17
afbeelding van Anonieme gebruiker

Reeds de kans gehad om de GS in levende lijve te zien. Ziet er stukken beter uit dan op foto. Vooral de binnenafwerking is prima. Aan Toyota om het goede voorbeeld van de rijke broer te volgen.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws