Chevrolet Cruze krijgt Stationwagon in Genève

Werd het tot voor kort nog staalhard ontkend, dan geeft Chevrolet ons nu mee dat ze voor het salon van Genève de Cruze Stationwagon als primeur meebrengen. Daarmee telt de Cruze-familie drie varianten en heeft Chevrolet opnieuw een break in het aanbod zitten. De Stationwagon wordt 4,68 m lang en krijgt een maximale bagageruimte van 1.500 l met neergeklapte achterbank. Chevrolet geeft de Cruze tegelijkertijd ook een facelift mee, zodat die weer fris in het pak zit.

Daarbij worden koplampen en mistlampen aangepast en krijgt hij nieuw ogende velgen. Vanaf dan krijgt de Chevrolet Cruze ook een start-knop en keyless entry, de duurdere modellen krijgen MyLink-telefoonaansluitingen.

Onder de kap de verschillende motoren die nu al beschikbaar zijn op sedan en hatchback, zoals de 1.6 en 1.8, de 1.4 met turbo is nieuw voor Chevrolet. Voor de dieselaars is er keuze tussen de 1.7 of de 2.0.

Chevrolet Cruze krijgt Stationwagon in Genève

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Wim 10:54
afbeelding van Wim

lang niet slecht

Yvesw 11:38
afbeelding van Yvesw

Chevrolet doet het echt niet slecht de laatste jaren! Doet me wat denken aan een vorige generatie Renault Megane break... Wat zeker niet slecht is :)

Wim V. 16:33
afbeelding van Wim V.

Yep, dik in orde!

Techno Patat 14:17
afbeelding van Techno Patat

Inderdaad een mooi kontje, en de Cruze van voor de facelift zie ik dagelijks staan in mijn woon/werk verkeer ritje en dat is absoluut geen straf!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws