TechART toont haar aanpak op de Porsche 911

Als ingenieur sta je bij Porsche niet voor de makkelijkste taak als ze je vragen de 911 even te vernieuwen. Maar keer op keer slagen ze er toch in de 911 net dat ietsje meer te geven. De 911 tunen is nog een geheel andere zaak. TechART is een van de weinige tuners waar met enig ongeduld op gewacht wordt tot zij hun creatie tonen. In Genève, volgende week, zal het zover zijn. Maar eerst sturen ze ons de eerste officiële beelden door. Daardoor weten we exact waarnaar we moeten zoeken op de beursvloer: gele pr0n.

De kanariegele 911 lijkt perfect te passen bij het nieuwe design, en dan hebben we het vooral over de combinatie met de nieuwe lichtblokken. Achteraan valt de taartschep het meest op, samen met een nieuwe diffusor en vier nieuwe uitlaatpijpen. Langszij krijgt de Porsche nieuwe sideskirts en ook vooraan werd de bumper vernieuwd. De velgen van dienst zijn 20 of 21 grote Formula 5-spaaks velgen met zwarte afwerking.

Binnenin gaat TechART verder op het geel/zwarte elan. Het zwarte leder en alcantara worden afgewerkt met gele stiksels. Ook de gordels krijgen de juiste (?) kleur mee. Het stuur krijgt ook een update.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws