Volkswagen speelt met nieuwe up!-varianten

Een nieuw autosalon, een nieuwe reeks up!-varianten. Waar Volkswagen in Frankfurt een setje up!'s voorstelde die de productie wel zouden halen, lijkt het er nu op dat men de designafdeling wat heeft laten spelen met de up! Zo komt de wagen nog maar eens in de belangstelling. Volkswagen zal in Genève vier nieuwe versies voorstellen, waaronder een pizza-delivery up! Daarmee kunnen ze dan de degens kruisen met de Rinspeed Dock+Go.

Maar dat is niet de enige versie, er zijn ook nog de x up!, de winter up! en de swiss up! Die laatste is voorzien van houders voor Victorinox zakmessen en krijgt een interieur met witte en rode tinten, refererend naar de Zwitserse vlag.Het is overigens het enige concept met 2 deuren, de rest is gebaseerd op de vijfdeurs up!

De x up! krijgt een setje zoeklichten en een dakkoffer. Volkswagen wil de oranje x up dan ook presenteren als een ware globetrotter. De kleur is Burned Orange Metallic en komt ook terug in het interieur. 4Motion vierwielaandrijving heeft hij vooralsnog niet.

De winter up! is er dan weer voor de wintersporters. Op het dak zit een houder voor maar liefst vier snowboards, één voor elke inzittende. Voor het vervoer van de bagage naar het wintersportoord vragen ze best nog een VW Transporter.

Het voertuig voor pizzabezorging is dan weer de cargo up! Deze kan 1.400 liter aan bagage meesleuren (951 liter op het productiemodel) en heeft twee afsluitbare bergvakken, eentje aan passagierszijde en eentje in de koffer.De rijhoogte van de cargo up! werd met 15 mm verhoogd. De 929 kilogram zware cargo up! kan 426 kilogram meezeulen.

Volkswagen speelt met nieuwe up!-varianten

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws