Dankzij deze beelden kennen we het Hyundai i-oniq concept

Vier dagen voordat de deuren in Genève voor ons en journalisten open gaan, lekken er enkele beelden van het Hyundai i-oniq concept. We kregen onlangs een eerste officiële beeld van de Koreanen toegestuurd, maar dat toonde ons enkel de voorzijde. Dankzij deze gelekte beelden hebben we ook een eerste idee van de achterpartij en het interieur. De achterpartij doet frontaal erg aan de i40 zelf maar ook aan de Opel Insignia denken.

Maar zodra we de achterpartij langszij bekijken moeten we die conclusie echter herzien. Een scherp dalende dak- en kofferlijn doen ons dan weer meer naar een Audi A7 neigen. De vleugeldeuren moeten allicht duidelijk maken dat het hier om een concept gaat. Binnenin blijft alles heel erg futuristisch maar herkennen we wel de opbouw van het instrumentenpaneel dat erg Hyundai's oogt.

Onder de kap schuilt een 1.0 liter grote driecilinder die in samenwerking met een 109 pk sterk elektrisch blok voor het nodige vermogen zorgt. De range extender zorgt ervoor dat je 700 kilometer ver kan rijden met een CO2 uitstoot van amper 45 g/km.

Via Carscoop

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws