Officieel: Mercedes Concept Style Coupé is turbogevoed

Mercedes heeft nu ook een reeks officiële foto's en bijhorende info vrijgegeven over de CSC (Concept Style Coupé). De wagen moet de komst van de Audi A3 sedan volgend jaar counteren. De concept car die hem voorafgaat ziet er alvast gelikt uit.Heel wat LED-lampjes worden gecombineerd met een groot panoramisch dak.

Binnenin zitten dan weer felgroene accenten die ons doen denken aan de SLS E-cell. Onder de kap van deze vierdeurscoupé zit een2.0 turbo met 211 pk, waarbij een zeventrapsautomaat met dubbelen koppeling de overbrenging verzorgt. De kracht wordt overigens naar de vier wielen gestuurd. Volgens Mercedes is de concept car bijna productierijp, hij wordt alvast volgende week voorgesteld op het salon van Peking.

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:50
afbeelding van Techno Patat

Whohaw mamba! I like! Vooral die kofferklep die me keihard doet denken aan de 1e gen CLS!

Anonieme gebruiker 22:04
afbeelding van Anonieme gebruiker

4cylinder,waardeloos...

Yvesw 22:11
afbeelding van Yvesw

@Anoniem: Vertel ons waarom?

Techno Patat 23:29
afbeelding van Techno Patat

Hmm, hier past de meme van futurama bij: not sure if serious or poking me arround :P!

@annoniem: indien serieus: er zal wel meer of 1 motor bij uitkomen he ;)! En dit is een veel kleinere auto dan de doorsnee Benz he dus dan kan een 4-cilindertje er nog mee door ;)! Maar ik weet niet ofdat ik voor deze of een C-coupe zou gaan, wss C-coupe wegens achterwielaandrijving :P!

Yvesw 08:04
afbeelding van Yvesw

@Patat: Goh, een daily mini cls met een 4cylinder (211pk) en FWD kan ik best mee leven hoor... Als je daardoor het verbruik onder de 7l krijgt... Waarom niet! Blijven er meer centjes over voor een trackdaycar ;)

Techno Patat 14:25
afbeelding van Techno Patat

Ik heb liever 1 deftige auto die de 2 dingen goed doet, dan 2 auto's die elk 1 iets heel goed kunnen! Ik wil in m'n auto kunnen stappen en terwijl ik om frieten ga er eens aan denken dat ik eergisteren nog met dezelfde rond de nordschleife een M3 te kakken zette :p!

Anonieme gebruiker 14:48
afbeelding van Anonieme gebruiker

Om frieten gaan, ok, op de Nordsleife M3's te kakken zetten, yeh right, dream on...

Techno Patat 14:59
afbeelding van Techno Patat

@Anoniem: dat ga je met deze niet kunnen nee! Maar met een leuke V6 erin toch wel!

Ik zou BV veel liever een E63 hebben waarmee ik de zondag op circuit een M3 te kakken zet en waarmee ik dan de maandag gewoon weer mee toekom op het werk dan dat ik een E200 cdi heb voor de maandag naar het werk en een Caterham voor de zondag (Qua prijs zullen die 2 samen niet ver van de E63 liggen vermoed ik...)!

Begrijp je m'n punt? Liever 1 deftige auto met een zware motor die de twee dingen prima kan dan dat ik 2 auto's heb die elk 1 iets goed kunnen!

Yvesw 14:03
afbeelding van Yvesw

Amen Messer... Amen ;)

Techno Patat 15:11
afbeelding van Techno Patat

Risico's van het vak Sam ;)! Dat neem ik er graag bij!

Ik ben nu net naar de tandarts geweest in de auto waar ik vorige week zaterdag twee Delta HF Integrale's mee ingehaald heb op Spa-Francorchamps! Voor mij geeft dat een grotere kick dan vliegen te zitten vangen in een caterham en te beseffen dat het zondag is... De beleving is inderdaad beter, maar dan staat dat beestje daar weer 2-3 weken te schimmelen in de garage...

Ik wil geen afwisseling! Zegt me niets! Ik heb veel liever 1 iets dat 100% mijn gedacht is!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws