Meer luxe met de Rolls Royce Ghost Six Senses Concept

Wie dacht dat Rolls Royce al de overtreffende trap van luxe produceerde heeft het mis. De Britten stellen een concept car voor die nog een schepje bovenop de luxe in de huidige seriemodellen doet. China is een grote markt voor Rolls Royce en daarom laten ze hier de Six Senses Concept zien. Het uitzicht wordt bepaald door een Carrara White parelmoerkleur en dikke wielen. Ook in het interieur wordt Walnotenhout gecombineerd met lekker dik leder. Het gehoor wordt dan weer verwend door een geluidssysteem dat ontwikkeld werd in de hoogstaande laboratoria van het merk.

Voor de smaakzin heeft Rolls Royce dan weer een panoramisch dak en een drankenkoeler, inclusief exclusieve fluitglazen. De tastzin mag zich dan weer tegoed doen aan koel chrome en zacht leder en een lamswollen tapijtje. De reukzin tenslotte heeft geniet van de geuren die de materialen in het interieur uitwasemen, van leder, hout,.. De zweetgeur van de harde arbeid aan de wagen en de uitlaatgassen van de dikke benzinemotor zijn gereserveerd voor andere medemensen.

Slechts Five Senses te zien? Dat klopt, volgens Rolls Royce CEO Torsten Müller-Ötvös is een Rolls Royce altijd zoveel meer dan het geheel van zijn mooie delen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws