Mercedes toont Viano VISION DIAMOND in Peking

Mercedes maakt gebruik van de Beijing Auto Show om zijn grote monovolume, de Viano, nog eens in de spotlights te zetten. De Viano VISION DIAMOND is de meeste luxueuze en weelderige variant die ooit op de markt werd gebracht van dit model. Aan de buitenkant merken we een nieuwe grille en aangepaste koplampen op. Verder is deze Viano ook voorzien van een stijlvolle two-tone metalliclak op.

De gouden lijn die langs de flanken loopt, gaat er dan misschien weer net wat over. Unieke aluminium velgen kunnen ook niet ontbreken op deze speciale versie. Ook hier heeft Mercedes gekozen voor een een two-tone kleuren combinatie.

Het interieur bulkt van de luxe. Het Magic Sky Control, dat zijn intrede deed op de Mercedes SLK, vinden we ook terug in deze Viano. Het wordt in dit model ingezet om de afscheiding tussen bestuurder en passagierscompartiment te kunnen afscheiden wanneer dit gewenst is. Verder zijn het zitmeubilair, deurpanelen, stuurwiel en versnellingspook natuurlijk uitgevoerd in kwalitatief nappa leder. Liefhebbers van champagne komen in deze Vision Diamond zeker aan hun trekken dankzij de een flessenkoeler en champagneglas houders.

De kostprijs van deze super-de-luxe Viano maakt Mercedes vooralsnog niet bekend, maar we vermoeden dat deze luxe niet gratis zal zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 19:01
afbeelding van Anonieme gebruiker

hoeveel kost er z'n wel nie

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws