Live in Parijs: Citroën C-Elysée

Citroën C-Elysée

Toegegeven, we hebben echt ons uiterste best gedaan om een mooie hoek te vinden om deze nieuwe Citroën C-Elysée op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat is ons jammer genoeg niet gelukt.

Gelukkig hoeven we deze verschijning niet te veel te vrezen in ons West-Europese straatbeeld. De C-Elysée is namelijk bedoeld om te voornamelijk te worden verkocht in groeimarkten als China en Rusland. In deze landen zijn drie volume auto's als de C-Elysée als het ware een statussymbool en daar wordt dit type van wagen dan ook bijzonder goed gesmaakt. Eveneens heeft Citroën ervoor gezorgd dat dit model goed overweg kan met moeilijk en slecht onderhouden wegen, zoals je die in grote hoeveelheden kan aantreffen in bovenvermelde landen.

De C-Elysée zal worden aangeboden met twee verschillende benzinemotoren, een VTi motor met 72pk en een VTi motor met 115pk. Voor beide motoren worden de keuze aangeboden tussen een manuele en een automatische versnellingsbak. Eventueel is er ook nog de keuze voor een 92pk sterke HDi dieselmotor.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws