Acura NSX is nog steeds een concept car

Acura NSX Concept II

Geen nieuwe NSX op het salon van Detroit, wel opnieuw een concept car. Ditmaal is het interieur verder uitgewerkt. Een teaser dus, maar dan in real life.

Honda werkt al een aantal jaren aan de opvolger van de legendarische NSX. Toch lijkt het nog even te duren voor ze weer een productierijpe supercar zullen voorstellen. Op de NAIAS in Detroit tonen ze de NSX Concept en vestigen ze de aandacht op het interieur. Daar zorgen ze voor een "Simple Sports Interface", dat intuïtief bediend kan worden door de gebruiker. Net als bij het origineel hebben de ontwerpers een synergie tussen mens en machine trachten te bekomen.

Uiterlijk zijn er wat kleine wijzigingen. De grille en koplampunits zijn bijgewerkt en hetzelfde geldt voor de bumpers van de wagen. Honda bevestigde eerder de V6 middenmotor, gecombineerd met een elektromotor. Ook in Genève (maart 2013) zal deze NSX Concept te zien zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Mesoerrie 18:48
afbeelding van Mesoerrie

Niets meer aan veranderen, kan zo in productie wat mij betreft (en ziet er ook wel productierijp uit). Misschien enkel nog een ander velgje proberen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws