Live in Genève: Ssangyong SIV-1 Concept

SIV-1 Concept

Net als je denkt dat er op de Ssangyong stand geen leuke dingen staan, stoot je hier plots op het SIV-1 concept model. Het bewijs dat Ssangyong dan toch mooie auto's kan maken. Want zo eerlijk zijn we wel, eerst afkraken dan zalven...

SIV staat voor Smart Interface Vehicle. De Smart Interface daar kunnen we helaas niet wijs uit geraken. Geen info daaromtrent. Het lijkt dan ook eerder op een marketingpraatje.

De midpremium suv (ja, er zijn al sub-sub-suv categorien) is 4,5 meter lang en heeft een ruime wielbasis van 2,7 meter. Afmetingen die hem een "aanwezig" postuur geven.

SIV-1 Concept

Uiterlijk lijkt hij nog het meest op een opgepompte Mercedes A-klasse met wat hoekigere kantjes. Vooraan zien we knappe lichten en een - echt niet op een Evoque geïnspireerde - sportieve voorbumper.

Achteraan krijg je een typische conceptsteven met gestileerde lichten, een sportieve bumper en een leuk spoilertje op de kofferklep.

SIV-1 Concept

Of het nu aan de verre link naar de A-klasse ligt, of aan de sympathieke deerne die er naast poseert, daar zijn we nog altijd niet uit. Maar stiekem vinden we deze Ssangyong best wel een tof karretje.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws