Live in Genève: Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Vandaag niet alleen supercars maar ook dit kekke wagentje. De Space Star. Hij klinkt groot maar is vergelijkbaar met de Nissan Micra.

Space Star is een gerecycleerde naam. Vroeger een groot MPV-geval. Nu, een stadwagentje. De 1 liter motorisatie kost je net geen 9000 euro. Daarvoor krijg je een auto van slechts 820 kg, 80 pk en een gemiddeld verbruik van (officieel) 4.0l/100km.

Zo leuk hij er vanbuiten uitziet, zo fris ook vanbinnen. Zwarte plastic overal waar je kijkt maar leuk vormgegeven. Dit nieuwkomertje moet zeker niet onderdoen voor de gevestigde waardes in zijn klasse. Tenminste dat kunnen we nu reeds vertellen, we wachten een testrit af!

Mitsubishi Space Star

Achteraan heb je plaats voor twee volwassenen zonder hun benen te breken. Ze zitten net voor de schokdempers waardoor er toch nog redelijk wat kofferruimte beschikbaar blijft en de rit achterin niet te hard is.

Vreemd genoeg blijkt het doelpubliek 55+ te zijn maar mits een leuk kleurtje en een tof velgje, een ideaal eerste wagentje voor dochterlief.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws