Live op de IAA 2013: Seat Leon ST is grijs

seat-leon-st-iaa-2013

Veel auto emociòn is er niet bij het zien van de Seat Leon ST. In een grijze kleur staat de première op de Seat-stand erbij. Dat hadden ze toch een opvallender kleurtje mogen geven.

Zakelijk is wel wat je kan zeggen en Seat hoopt ook die rijder aan te spreken met de volumevariant van de Leon. Voor het eerst sinds drie generaties is er namelijk een breakversie en Seat verwacht er veel van. Seat laat hem aansluiten op het netwerk met het Easy Connect Multimediasysteem. De ST-versie meet 4.535 mm en kan 587 liter aan bagage slikken. Leg je de achterbank neer, dan kan je 1.470 liter kwijt.

seat-leon-st-iaa-2013

Prijzen zijn er voorlopig nog niet. De wagen wordt alvast goedkoper dan de Golf maar hoe hij zich tegenover de Skoda Octavia verhoudt, wilden ze bij Seat niet gezegd hebben. De lancering in België gebeurt overigens pas in januari 2014.

seat-leon-st-iaa-2013

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Sven 11:17
afbeelding van Sven

De Leon hatch Cupra zal in Genève te zien zijn. Van een Leon ST Cupra is er voorlopig geen sprake. De grijze kleur zou inderdaad zakelijke rijders moeten aantrekken. Rood zou volgens Seat te flashy zijn en het blauw te gewaagd.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws