Mercedes op het Autosalon Brussel 2014: GLA, CLA of AMG?

Dé grote primeur voor Mercedes ziet het levenslicht in Detroit maar Mercedes heeft ander lekkers te bieden op de stand in Brussel. AMG-modellen, bijvoorbeeld, of de nieuwe GLA.

De Mercedes GLA is de jongste telg in de Mercedes-familie - op de C-klasse na - en aan de zoekopdrachten op onze site te zien ligt dit model goed in de markt bij het publiek. Het was even wachten, maar in Brussel kan je hem gaan bekijken en betasten. Zie je het wat groter, dan neem je plaats in de S-klasse, waar luxe een kernwoord is. En wil je een sedan maar is die S-klasse boven budget? Dan hebben ze bij Mercedes met de nieuwe CLA nog een andere nieuwigheid voor het Belgische publiek, die in de vorm van de A-klasse ook als hatchback te verkrijgen is.

Allemaal AMG

Performance cars zijn er ook, met een hele hoop AMG-modellen in de aanbieding. Zo kan je er de CLA 45 AMG, de G 63 AMG, S 63 AMG of E 63 AMG S bekijken. Om het af te maken staat ook de CLA 45 AMG Racing Series op de stand.

En als je goed je best doet, kan je de C-klasse misschien wel in de coulissen ontdekken ...maar dat heb je niet van ons.

Mercedes palmt tegenwoordig Paleis 7 in. Alle praktische informatie over het Autosalon in Brussel vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Carlos 20:51
afbeelding van Carlos

Beetje zoals op IAA maar dan met 1 wagen per type ^^?

Jasper Geys 17:56
afbeelding van Jasper Geys

De CLA Racing Series staat helaas niet op het salon !!
Dat vind ik zeer jammer als Mercedes freak ..

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws