Live in Parijs 2014: Dacia Dokker en Lodgy Stepway zijn niet vies van modder

dacia-dokker-stepway-102

Dacia wil de avonturiers van de Duster ook naar de Lodgy en Dokker loodsen. Dat doen ze door er -visueel - avontuurlijke versies van te maken, de Stepways. Die naam ken je overigens al van de Sandero.

Echt offroaden met deze twee versies zouden we niet aanraden, want over een versterkte ophanging, vierwielaandrijving of een hogere bodemvrijheid wordt bij Dacia met geen woord gerept.

Wel vertellen ze ons graag over de nieuwe voor- en achterbumper in koetswerkkleur, mistlampen vooraan met randen in gepolijst chroom, de beschermplaten voor- en achteraan met gepolijst chroom en zwarte wielkastbeschermers. Zwart zijn ook de drempelstroken, terwijl de afwerking voor de dakstangen in Dark Metal gebeurt. De Lodgy Stepway krijgt daarbovenop nog een zwart radiatorrooster met zwarte bovenrand.

Ook binnenin krijgen de Dokker Stepway en Lodgy Stepway enkele aparte kenmerken. Zo krijgen ze een specifieke zetelbekleding met blauwe stiksels en wordt ook het instrumentenpaneel afgewerkt met dezelfde blauwe accenten.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws