Live in Parijs 2014: Audi TT & TT S Roadster

audi-tts-cabrio-parijs-2014_08

Dat we niet lang zouden moeten wachten op de Roadster van de Audi TT, was bijna met zekerheid te zeggen. Een groot Europees autosalon later staat die open variant er al. In het geel, om eens geen Misano rood te moeten gebruiken.

Dat geel mag dan de zon voorstellen, stralen doet de Audi TT Roadster alvast op de Parijse Audi-stand. Op zich verschilt hij niet zo veel van de gesloten versie die stilaan bij de dealers binnenkomt. Hij weegt een klein tikkie meer en offert 25 liter bagageruimte op om het dak te herbergen als jij van de zon wil genieten.


Audi tts cabrio parijs

Genieten doe je met de 2.0 TFSI met 230 pk en 370 Nm of de 2.0 TDI met 184 pk en 380 Nm. Wie nog wat meer oompf wil, kiest voor de TT S, die krijgt 310 pk uit de 2.0 TFSI, iets meer dus dan de Audi S3. Alstublieft.

Audi tts roadster oarijs

{{galerij}} Wie het dak in 10 seconden opengooit - tot een snelheid van 50 km/u kan je het al rijdend openen - geniet van de open hemel zonder daarvoor aan comfort te moeten inboeten. Audi biedt namelijk nekverwarming aan, een optie die we in de A3 Cabrio wel konden appreciëren.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws