Volvo stelt toekomst autosalons in vraag

volvo-toekomst-autosalon_intro

Tijdens het autosalon van Parijs gaf Volvo openlijk toe dat ze zich afvragen of een autosalon in de huidige vorm nog toekomst heeft voor hen. Ze overwegen of andere evenementen niet interessanter kunnen zijn.

Of Volvo nog aanwezig zal zijn op de verschillende lokale en internationale autosalons hangt sterk af van wat de lokale afdelingen kunnen voorleggen aan het hoofdkantoor. Per case wordt dan bekeken of Volvo niet meer aandacht kan krijgen voor de lancering van nieuwe modellen via andere evenementen.

voor belgië

De Belgen hoeven echter nog niet te wanhopen, op het salon van 2015 in Brussel zal Volvo nog gewoon aanwezig zijn. Volvo België heeft sterke troeven door het feit dat ons autosalon een verkoopssalon is. Wie daar de boot mist, ziet zijn verkoopscijfers naar beneden gaan. Ook de aanwezigheid van de Volvo-fabriek in Gent en de 50e verjaardag daarvan volgend jaar zorgen er mee voor dat Volvo in België op het salon de nodige aandacht zal krijgen.

Wat er nadien gebeurt, is minder duidelijk. Zo is er een denkpiste om een veel kleinere stand op het autosalon in te nemen maar het resterende budget dan te gebruiken voor andere evenementen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws