Pick it up: Dacia stelt Duster Oroch voor in Brazilië

dacia-duster-oroch-brazil-01

Dacia had het al langer over een pickup-variant voor de Duster. Wij dachten eerder dat het uiteindelijk om een custom built serie zou gaan maar nu stelt Dacia dan toch een echte pickup-lijn voor op het salon van Sao Paolo in Brazilië

Opgelet, het gaat om een concept car, dus hij is nog niet te verkrijgen in de winkels. Dacia gaat met de kleurstift over de Duster-lijn en geeft hem wat robuust uitziende plastic elementen. Omdat het in Dacia's droomwereld niet op een fantasie'tje extra komt, krijgt de Duster Oroch concept ook een panoramisch glazen dak, 18 inch velgen en bodembeschermplaten.

Hoewel het een pickup is, kunnen er toch nog vijf inzittenden plaatsnemen in deze concept car. Veel wijzigde er niet in het interieur, behalve dan de koolstofzwarte bekleding met oranje accenten. Achteraan zijn twee camera's gemonteerd die bediend kunnen worden met een joystick in de middenconsole. Wat vind je trouwens van de eighties uitziende lamellen op de achterruit?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
inge 18:34
afbeelding van inge

hallo,
gaat de duster oroch ooit te koop komen in ons landje?
weet je ook de prijs van deze mooie toffe auto?

groetjes Inge en Steve

Sven 07:32
afbeelding van Sven

Hij is gericht op de Zuid-Amerikaanse markt, dus de kans dat je hem uiteindelijk hier zal zien is bijzonder klein. De auto in dit artikel is trouwens een concept car, geen productiemodel.

Tom Albert 09:36
afbeelding van Tom Albert

Wij wachten allemaal op een Zuid Amerikaanse droom laat maar komen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws