Autosalon Brussel 2015: de bestelwagens

bestelwagens_autosalon_brussel_2015_2

Vanaf vandaag kan je je dus gaan vergapen aan alles wat morgen in de files op onze wegen staat. Maar niet alleen personenwagens zijn te zien op het autosalon, ook de bedrijfswagens zijn dit jaar in grote getale aanwezig.

Het kleine salon staat dan ook gelijk aan grote wagens. De Truck&Transport-show gaat dan pas vandaag open, gisteren konden wij de bestelwagens al bekijken. Camionettefans.be is nog altijd geen domeinnaam onder Autofans.be, dus gooien we een overzichtje van de bestelwagens in een artikeltje.


Markant is dat er dit jaar minder extravagante bestelwagens te zien zijn. De meest opvallende zijn misschien de politiewagen van Ford en de brandweerauto bij Mercedes. Verder kiezen de constructeurs vooral voor wit. De grootste bestelwagens worden steevast gebruikt om de afmetingen van de rest van het gamma op aan te duiden, zo konden we opmerken.

Ook aanwezig zijn de personenwagens die omgebouwd werden tot lichte vrachtauto's. Zo heb je een lichtevracht versie van de Hyundai i20, de MINI 5 door en - in heuse wereldpremière - de Opel Corsa.

Een concept car is er ook. Op de stand van Volkswagen toont met de Tristar hoe de Transporter van de toekomst eruit gaat zien.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kevin 21:22
afbeelding van Kevin

momenteel rijd ik voor het werk nog rond met een 9 jaar oude mercedes sprinter. Maar ergens dit jaar (wat dus nog lang kan zijn) word er een nieuwe mercedes verwacht. Sinds de facelift vind ik dit echt een vette bestelwagen, dus ben er uiterst curieus naar.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws