Lexus op het Autosalon Brussel 2016: niet alleen hybride

lexus-gsf-2015_01

In tegenstelling tot de vorige jaren heeft Lexus dit jaar niet alleen hybridemodellen op de stand van het autosalon in Brussel. Tevens is de ranke RC coupé er nu ook met betaalbare motorisaties.

Nog mar pas reden we met de compleet nieuwe RX maar dat is niet de enige nieuwigheid die de Japanners ons voorschotelen. Want Lexus brengt vanaf januari de iets minder potente versies van de RC op de Belgische markt. Nogal wiedes dus dat de RC300h staat te blinken op de stand, naast de nieuwe RX en een speciale reeks van de kleinere CT200h en IS300h. Ook de IS200t - met turbobenzinemotor dus - is er te zien, de RC200t is dan weer afwezig.

Lexus-Autosalon-Brussel-2016

Designupdates waren er het afgelopen jaar voor de Lexus GS 300h en GS 450h, dan weet je ook weer waarnaar te kijken. Rollen met de spierballen doen ze dan weer met de 472 pk sterke GS F. Verder is ook de NX er te zien, in twee versies van de NX300h. Daarmee was de stand gevuld, want de Lexus LS is niet te zien op de Lexus-stand.

Lexus kan je terugvinden in Paleis 5. Alle praktische informatie over het Brusselse autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws