Skoda op het autosalon Brussel 2016: Skoda Superb

skoda-superb-2015-review-test_10_van_19

Skoda's grootste is vernieuwd en dat zal je geweten hebben. Eén vierde van de Skoda-stand op het autosalon wordt dan ook ingenomen door de Superb.

Skoda stelt twee Combi's en twee berlines voor op de stand, eentje daarvan is een benzine. Maar naast de Superb staan nog 12 andere wagens opgesteld, van de kleine Citigo over de stilaan verouderende Yeti en de Fabia tot de Octavia. Ook de Octavia telt vier exemplaren op de stand, al zijn de Octavia Combi Scout en Octavia Combi RS TDI daar de buitenbeentjes.

Wandel je nog wat verder naar Paleis 2, dan vind je daar de kekke Felicia Fun Pick-up bij de Youngtimer-stand.

Skoda zelf vind je dan weer terug in Paleis 11. Alle praktische informatie over het autosalon te Brussel vind je terug in ons overzichtsartikel.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
B4 21:08
afbeelding van B4

Ah, hopelijk niet teveel volk rondom die Octavia Scout want die wil ik wel eens van dichterbij bekijken. Spijtig dat Skoda hier in Antwerpen nog zo'n budgetnaam heeft, terwijl de dealers van Bastogne en Arlon een hoop RS en Scout modellen hebben staan... En hier in Antwerpen kunnen de meeste dealers je niet helpen met een Scout. De Octavia RS begin je hier wel vaker te zien in break vorm

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws