Wat vind jij van Audi's nieuwe octagonale grille? [Genève 2016]

audi-q2-octagonal-grille-geneve-2016

Op het salon van Genève tovert Audi de Q2 uit haar hoge hoed. Een nieuw model in een segment waarover we er nog niet uit zijn of al wel of niet bestaat. Maar die Q2 draagt ook wat nieuwe designtrekken, zoals de grille.

Audi is stilaan bezig met de grille van haar wagens tot een hele cultuur uit te bouwen. Begonnen ze eerst met de grille door te trekken en maakten ze er nadien een 'single frame' grille van, dan maken ze tegenwoordig al hexagonale grilles. Maar als het van de designers van de Q2 afhangt - en als tekenaars van het jongste model hebben zij het voor het zeggen - krijgen de volgende Audi's allemaal octogonale grilles. In mensentaal: van een zeshoekig radiatorrooster naar een achthoekig rooster.

Wat vind jij ervan? Mooier? Of eindigen we met een quattro-tetagonaal rooster waarvan de hoeken niet meer te tellen zijn? Helemaal bovenaan het artikel zie je nog eens de Q2 met octagonale grille, hieronder zie je de recentste Audi S4 met zeshoekige grille.

audi-s4-hexagonal-grille-geneve-2016

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Carlos 06:11
afbeelding van Carlos

Ik denk dat het sterk afhangt voor welk model het gaat zijn. Want op die Q2 past wel. Net zoals die zeshoekige grill past op lage en lange modellen. Misschien moeten ze zich focussen om hun nieuwe grill enkel te plaatsten op de Q-familie ;-).
Één ding is zeker! Ze moeten van de honingraat tweehoekige grill zeker afblijven :-).

John 07:20
afbeelding van John

Ik sluit mij aan bij Carlos, het past op die Q2, net zoals de andere grille past op de S4. Probeer ze eens te switchen met photoshop en laat ons dan nog eens kiezen :-)

-edit: klopt, we waren even de tel kwijt :) Intussen aangepast.

Willemarck Ivan 10:21
afbeelding van Willemarck  Ivan

vind de grill te groot .. te overheersend...de wagen lijkt ook teveel op de polo grt .. ivan

Jelle Dr 10:51
afbeelding van Jelle Dr

Ik vraag mij af waarom er zoveel "polo" inzit. Ze kunnen alles mooi verpakken door het in hun "design"-jasje te steken. Maar is het dat allemaal waard? Waarschijnlijk weer veel geld voor vier ringen. En bij de S4 zitten de ringen mooier verpakt dan in q2.

Eigenlijk had dit model hier moeten geproduceerd worden aangezien er toch veel mensen zullen zijn die dit blijven kopen. In tegenstelling tot het model dat ze naar Vorst zullen brengen.
Vorst zal niet lang meer blijven bestaan.

Mathieu 12:34
afbeelding van Mathieu

Wat een joekel van een ding! Straks maken ze er gewoon hun volledige bumper van!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws