Volkswagen op het Autosalon 2017

volkswagenautosalon2017

Volkswagen brengt een aantal Belgische premières mee naar het autosalon in Brussel. Eentje daarvan is de vernieuwde Golf. Een andere is de nieuwe Crafter.

Dat ze groots uitpakken bij Volkswagen. De stand is verdeeld in twee delen, eentje voor hun bedrijfsvoertuigen, een andere voor de gewone personenwagens. In totaal vullen zomaar even 49 voertuigen de 2.500 meter grote stand.

De interessante nieuwigheid voor de particuliere koper is de Golf. Een tentoongestelde versie is uitgerust met de nieuwe 1.5 TSI met 150 pk. Verder is er ook de e-Golf die een vergroot rijbereik tentoonspreidt.

Iets groter, en iets meer utilitair is de Amarok facelift. Die krijgt tegenwoordig een V6 mee. Dat ze die wagen uitgebreid aan het publiek laten zien in versies met 204 of 224 pk zal je dan ook niet verbazen.

De derde nieuwigheid is de Crafter. Niet langer de tweelingbroer van de Mercedes Sprinter, wist Volkswagen deze Crafter een eigen design mee te geven dat er zelfs wat aantrekkelijk begint uit te zien.

Zo'n Crafter te groot? Geen nood, Transporters, Multivans, Caddy's en zelfs Caravelle's genoeg om je honger naar bestelwagens te stillen bij Volkswagen, die je kan vinden in Paleis 11. Ook kan je Volkswagens terugvinden op de testpiste in Paleis 12.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
(°)(°) 23:30
afbeelding van (°)(°)

Ik ga elk jaar naar het Autosalon, enfin 't is te zeggen naar de helft ervan. Alles van de VAG groep sla ik over. Als ik brol wil zien, dan ga ik op zaterdag wel naar het conatinerpark.

P.Nis 09:17
afbeelding van P.Nis

Naar 't schijnt staat er ook nog een nieuwe versie van hun sjoemelsoftware: deze zou nu niet meer te detecteren zijn.
Vernieuwing in hun modellen zal je zoals jaar na jaar na jaar na jaar niet moeten zoeken: hun veel te dure dozen-met-wielen blijven er al 75 jaar hetzelfde uitzien.

John 11:01
afbeelding van John

Waar men gaat langs VAG artikels op autofans punt BéEé,
Daar is P.emel met zijn bagger, dat maakt hem zo tevree.

Jelledr 12:45
afbeelding van Jelledr

Dit jaar het meest benieuwd voor de stand van de mensen uit hiroshima. Kijk hier enorm naar uit.

not my cup of tea 17:04
afbeelding van not my cup of tea

Volkswagen is gewoon verspilling van grondstoffen, jammer.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws