Renault op het Autosalon 2017

renault-zoe-groepsaankoop-samensterker-400km

Renault heeft altijd wel een mooie stand op het salon. Dit jaar gaat een groot deel van de aandacht naar de vernieuwde Renault Zoë. Renault heeft door dat ze met een verdubbeling van het rijbereik plots een heel pak meer mensen gaan aantrekken.

Zoals je al kon lezen in onze rijtest van de nieuwe Zoë is het theoretisch rijbereik naar 400 km gegroeid dankzij een verdubbeling van de batterijcapaciteit. In praktijk zegt Renault zelf dat je daar 300 km van mag maken, dat is al heel wat minder maar een pak meer dan vroeger(170km). Koppel dat aan de aankoopsubsidies(zo'n 4000 euro) en elektrisch rijden wordt best interessant.

Renault neemt ook de nieuwe Koleos mee. De grote broer van de Kadjar past met zijn nieuwe snuit weer helemaal in het gamma. Bij ons komen alleen twee dieselmotoren, met 130 of 175 pk. Op het salon zal hij er staan in topuitvoering genaamd INITIALE PARIS.

Renault Koleos 2016

Verder krijgt je nog de Mégane GT te zien met de nieuwe 165 pk sterke diesel. Tot slot tekenen de nieuwe Scénic en nieuwe Grand Scénic uiteraard ook present.

nieuwe Renault Scénic

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Adriaan 09:25
afbeelding van Adriaan

Kijk eens naar de skoda kodiaq.

Adriaan 09:25
afbeelding van Adriaan

Kijk eens naar de skoda kodiaq.

P. Nis 16:53
afbeelding van P. Nis

Die 'oude' 2.0 dCi is wel netjes opgefrist én bovendien een uitstekend en betrouwbaar motorblok gebleken. Bovendien, is die Renault-motor zoveel ouder dan een, ik zeg maar wat, een sjoemel VAG TDI ???

Kel 15:53
afbeelding van Kel

> Koppel dat aan de aankoopsubsidies (zo'n 4000 euro) ...

Echt? Welke aankoopsubsidies??

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws