Mazda op het autosalon 2017

rij-impressie-mazda3-my2017_07

Mazda neemt naar de Heizel twee Europese premières mee. Al blijft de nieuwe CX-5 in Europa onder doek tot het autosalon van Genève. De MX-5 RF en opgepoetste Mazda3 moeten die pijn wat verzachten op het Belgische autosalon.

Vooral herkenbaar gerief op de Mazda-stand tijdens het autosalon van Brussel 2017. Want de grootste nieuwigheid van het merk, de nieuwe generatie CX-5, die blijft nog even in Amerika steken tot het autosalon van Genève. Toch toveren de Japanners nog twee Europese premières uit de hoed. Zo is er de MX-5 RF die voor het eerst een 'salondebuut' krijgt (hij stond ook al te blinken op het Goodwood Festival of Speed) en wordt de targaroadster bijgestaan door een opgepoetste versie van de Mazda3.

Grootste nieuwigheid bij die 3 is het implementeren van G-Vecotring, een systeem dat ook present tekent op de Mazda6 op de stand. Al zal je dat visueel niet bemerken. Verder toont het merk uit Hiroshima ook nog de Mazda2, CX-3 en uitlopende CX-5. Waarbij je bij dat laatste model misschien wel eens een aardige deal kan slaan.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws