Autosalon Brussel 2019: BMW showt 3 Reeks (+ Mini)

bmw_3_reeks_berline_2018_02

5 premières op de stand van BMW tijdens deze 97e Brussels Motorshow. De Belgische première is wel de belangrijkste voor het merk, en dan hebben we het niet over de Z4 Roadster.

Natuurlijk zal die Z4 Roadster wat harten sneller doen slaan en wat bezoekers doen dromen van een hete zomer waarin ze het dakje kunnen afgooien. Maar belangrijker voor BMW is de nieuwe 3 Reeks. De zevende generatie staat te blinken als Belgische première op de BMW-stand. De nieuwe BMW 3 Reeks moet de eeuwige concurrentie aangaan met de Mercedes C-Klasse en Audi A4 maar moet BMW ook klaarstomen tegen het geweld dat de Amerikanen met hun elektrisch model brengen. Een elektrische 3 Reeks staat voorlopig nog niet op het programma en dat maak het er niet makkelijker op voor de Duitsers.

Europees zijn de nieuwigheden ook bij BMW, met de X7 SUV en de 8 Reeks Cabrio. Met die laatste mag je nog wat verder dromen van een warme zomer of een fijne roadtrip.

Mini heeft een grote wereldpremière in petto voor het autosalon van Brussel, al laten ze ons nog even in spanning wachten om deze te onthullen. Wij gokken alvast op een nieuw kleurtje voor de Countryman ter gelegenheid van 60 jaar Mini...

Belgische premières zijn er voor de eerder genoemde Z4 Roadster en de M8 Gran Coupé concept. Al moet je voor die laatste wel naar een apart plekje in de Dream Cars-zaal.

BMW vind je terug in Paleis 7, net als Mini. Ons overzicht - inclusief plannetje - vind je in deze link.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws