Autosalon Brussel 2019: Fiat heeft 500 speciale reeksen

fiat-500x-facelift-2018_01

Zolang Fiat geen nieuwe 500 voorstelt aan het grote publiek, zal het merk blijven uitblinken in speciale reeksen. En dat is een goeie strategie voor een verkoopssalon.

Fiat toont een bescheiden facelift van de 500X als grote nieuwigheid op de stand. Onderhuids krijgt die een setje nieuwe motoren mee, die je ook kan terugvinden in de technisch verwante Jeep Renegade.

Verder zouden we uitgepraat zijn over Fiat, ware het niet dat het merk er telkens weer in slaagt een aantal speciale reeksen uit haar hoed te toveren op autosalons. Deze keer is dat niet anders. Zo heb je de Mirror-versies van de 500, 500L en 500X en krijgt die laatste ook een S-Designvariant. De 500C cabrio is er als Lounge.

Autosalon Brussel: Fiat

Maar er zijn niet alleen hopen 500'jes, er zijn ook nog de Tipo en de Panda. De Tipo krijgt twee speciale reeksen toegewezen, de S-Design en de Mirror. De eerste zie je als hatchback op het salon in Brussel, de tweede als SW. Voor de Panda bedachten ze bij Fiat de Waze-editie.

Mag het wat stoerder, dan is er de Fullback Cross pickup bij de Fiat Professional vrienden, net als de Talento Crew Cab Squadra. Ook de Fiorino Van Adventure, de Doblo Cargo met CNG en de Ducato zijn er te zien.

Abarth heeft weinig te melden, al loop je er natuurlijk gewoon eens langs voor hun versie van de 124 Spider of voor de 595C Turismo en 595 Competizione. Je weet wel, speciale reeksen met een pak meer pit.

Autosalon Brussel: Fiat

Fiat vind je in Paleis 5 van het Brusselse autosalon. Daar vind je ook de andere merken uit de FCA-Group; Jeep en Alfa Romeo. Ons overzicht - inclusief plannetje - vind je in deze link.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Billen bruno 15:42
afbeelding van Billen bruno

Ipv al de 500 tjes,zou het niet beter zijn de 127 en ritmo uit te brengen?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws