Genève verwelkomt nieuwe concept-car van Arcfox

Arcfox 7

Het Chinese Arcfox beloofd de wereld een nieuwe concept-car tijdens het autosalon van Genève. Naast dat model zal er ook een herziening van hun “7” staan.

Meer details over de nieuwe concept car geeft het bedrijf voorlopig niet en dat is eigenlijk best jammer.

Dat je nog nooit in je leven van het merk Arcfox hebt gehoord is niet verwonderlijk. Het bedrijf is namelijk enkel actief op de Chinese markt. Arcfox, onderdeel van Beijing Electric Vehicle en dat op zijn beurt onderdeel is van Beijing Automotive Industry Holding- komt dit jaar met een bewerkte versie van hun “7” (bovenste foto). Dat is een elektrische sportwagen met 611 pk en een accupakket van 66 kWh. Een topsnelheid van 260 km/u en versnelling van 0 naar 100 km/u in minder dan 3 seconden moet mogelijk zijn. Die wagen lieten ze in 2016 zien op de autoshow in Genève.

In China hebben ze de Lite rijden, een 2,99 meter lange –of korte- elektrische stadswagen. Een 16,4 kWh grootte batterij zorgt voor een bereik van 170 kilometer dat je aflegt met 50 pk en 120 Nm terwijl je maximaal 110 km/u haalt, waarschijnlijk 105 km/u als je wat zwaar hebt ontbeten. Spannend? Niet zo.

Arcfox Lite

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws