De saloncondities van SsangYong [gesponsord]

ssangyong-saloncondities-2019-mussoSsangYong saloncondities 2019

SsangYong heeft één van de grootste standen van het autosalon. Dit jaar is het natuurlijk ook het salon voor de professionelen en SsangYong pakt graag uit met hun gloednieuwe Musso pick-up. Alle saloncondities vind je hier

Maar liefst 7.918 euro korting krijg je op de Musso Rhino. De volgeladen Rhino met 4WD, 2.2 diesel én automaat komt zo op 36.072 euro. Leder, achteruitrijcamera, zetelverwamring en verkoeling, ... alles zit er in. Je kan alle informatie over de Musso Rhino hier terugvinden.



SsangYong saloncondities 2019

SsangYong heeft de laatste tijd iets met interieurs. Zo was de Rexton een gigantische sprong voorwaarts voor het merk. De Musso zet die trend verder en nu komen ook in de Tivoli knappe lederen zetels zoals in deze black edition. 4.080 korting krijg je op deze full-option black edition waardoor hij op 21.300 euro komt. Er is ook een goedkopere Urban editie die op 16.190 euro komt. Goedkoper worden gezinswagens niet. Hier vind je de Tivolo black edition promo.

SsangYong saloncondities 2019

Over gezinswagens gesproken. Uiteraard is er nog de grotere Tivoli, de XLV. Ook hier veel auto en veel opties voor weinig geld. Niet verwonderlijk dat zowel de Tivoli als XLV gezinswagen van het jaar hebben gewonnen. Op de XLV in Urban uitvoering krijg je 2.860 euro korting, zo komt hij op 17.130 euro. Hier vind je de XLV promo.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws