Kia op het Autosalon Brussel: XCeed in 4 smaken

kia autosalon brussel 2020

Kia onderstreept de variatie in het gamma door enerzijds de geëlektrificeerde modellen in de schijnwerpers te zetten, en anderzijds de XCeed extra te belichten.

De XCeed is Kia's jongste telg. Omdat de marketingmensen vonden dat de Ceed er in verschillende versies mocht zijn, is er naast de gewone Ceed hatchback, de Ceed SW en de ProCeed nu ook een XCeed, een crossover. Die krijgt op het autosalon van Brussel een première mee, want de XCeed PHEV wordt daar onthuld voor de Belgische markt.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


ze komen in duo

Samen met die XCeed PHEV wordt ook de Ceed SW PHEV onthuld. Beide plug-in hybride modellen vormen een brug naar het alternatieve gamma van Kia. Daar vind je nog de e-Niro, de Niro PHEV en de Niro Hybrid. Ook de Optima is tegenwoordig nog als PHEV te verkrijgen, al lijkt die binnenkort te worden opgevolgd door een nieuw model.

kia autosalon brussel 2020

Volledig elektrisch is dus de e-Niro, maar ook de E-Soul laat zich van zijn elektrische kant zien.

kia autosalon brussel 2020

Voor de liefhebbers van de crossovers en SUV's zijn er naast de Niro nog altijd de Sportage-bestseller - met mild hybridversie - de grote Sorento en de kleine Stonic. Voor het hele gamma zijn er deals te rapen, dus ook voor de Stinger, de Rio en Picanto.

De stand van Kia is te zien in Paleis 4 van het Brusselse autosalon. Alle praktische info lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws