Nissan op het Autosalon Brussel 2020: De Juke

-

Het grote nieuws bij Nissan in Paleis 5 is de tweede generatie Juke. Ben je voor, of tegen?

De nieuwe Juke is minder uitgesproken dan zijn voorganger, al heeft hij nog altijd zijn voor- en tegenstanders. Die mogen het gaan uitleggen op de Nissan-stand in Brussel, want daar krijgt de Juke zijn Belgische première. Kijk je voorbij zijn opvallende look, dan zie je dat de binnenruimte groter geworden is en dat de jeugdige Juke volwassener geworden is. Ohja, je kan hem tegenwoordig enkel met een 1-liter benzinemotor krijgen.

Niet alleen de Juke is aanwezig in Brussel. Ook de LEAF is er te zien. Die brengt zijn e+-versie mee, met uitgebreide range voor een iets hoger prijskaartje. Met 217 pk onder je rechtervoet en een verbruik van 13,2 kWh kwamen we tijdens onze test in theorie 450 km ver. Reden we echter wat vlotter, dan haalden we 17,2 kWh en zakte de range naar zowat 300 km.

Micra-sportlijn

Nissan brengt ook de Micra N-Sport mee, een kekke versie van de stadsauto. Ook zijn daar de Qashqai bestseller en de iets grotere X-Trail te zien. De e-NV200 is Nissans elektrische bestelbusje, terwijl de NV300 voor het zwaardere werk gaat. De GT-R? Die staat er ook nog steeds. In standaardlivrei vormt hij de blikvanger op de Nissan-stand, de GT-R Nismo staat tussen de andere Dream Cars in Paleis 1.

Paleis 1 dus voor de GT-R Nismo en andere Dream Cars. Nissan zelf vind je in Paleis 5. Alle praktische informatie lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
zengers 13:56
afbeelding van zengers

juke is enkel te krijgen met 1.0 en niet met 1.2 benzinemotor!!!
(wat veel te zwak is, spijtig)

///EDIT REDACTIE: Klopt als een bus!//

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws