Peugeot op het Autosalon Brussel 2020: e-208

-

De Fransen van Peugeot zijn druk bezig met de marktlancering van de 208 en de 2008. Die twee modellen zijn dan ook de blikvangers op de stand in Brussel.

De tweede generatie 208 is nog maar net op de markt en daardoor krijgt het nieuwe model de nodige aandacht. Niet alleen omdat het nu eenmaal een goedverkopende stadsrakker moet worden, ook omdat Peugeot wil dat het hun eerste succesvolle elektrische model wordt. De e-208 is namelijk de volledig elektrisch en rijdt op één batterijlading zowat 340 kilometer ver. Gelijkaardig aan zijn broer is de 2008, met dus ook een e-2008 versie.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


peugeot autosalon brussel 2020

Peugeot gaat dezelfde toer als Opel op en toont van de 508 en 3008 een PHEV plug-in hybrideversie. Die zijn dus niet volledig elektrisch maar genieten wel fiscale voordelen in de bedrijfswereld. Verderbordurend op de PHEV-modellen doet de Concept 508 Hybrid Sport Engineered. Met 400 pk doet die dromen van toekomstige sportieve én hybride Peugeots.

peugeot autosalon brussel 2020

Peugeot vind je op het Autosalon van Brussel in Paleis 3. Alle praktische informatie over onder andere toegangstijden en ticketprijzen lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws