Porsche op het Autosalon Brussel 2020: Taycan-tijd

-

Porsche is het enige supercarmerk dat niet alleen te vinden is in Paleis 1 tussen de Dream Cars maar ook een gewone stand heeft op het autosalon.

Op de stand in zaal 11 staan 10 modellen uitgestald. Zo is er de facelift van de Macan te zien, ook in S-vorm. Een trapje hoger staat de Cayenne Coupé te blinken op de stand, de vijfdeurs Cayenne zelf is niet aanwezig. In ruil daarvoor krijg je wel drie Taycans, zowel gewone elektrische 4S, de Turbo als de Turbo S zijn te zien in Brussel. Voelen aan de toekomst van de sportwagen? Het kan in drievoud.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


Wie houdt van speciale reeksen kan ook bij Porsche terecht dit jaar, want de Panamera 4 Sport Turismo die op de stand staat viert een '10 Years Edition' feestje. De berlineversie van de Panamera is thuis gebleven. Verder vind je nog de 718 Cayman GT4 in dezelfde zaal, net als de immer aanwezige 911, een achterwielaangedreven coupé en een vierwielaangedreven Cabriolet sieren de stand.

In Paleis 1 tussen de Dream Cars heeft Porsche ook een plaatsje, daar wordt de 718 Spyder getoond.

Porsche vind je dus zowel in Paleis 1 als in Paleis 11, naast VW, Audi en SEAT. Alle praktische informatie over het autosalon vind je terug in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws