Suzuki op het Autosalon Brussel 2020: Overgangsjaar

Suzuki op het Autosalon Brussel 2020: Overgangsjaar

Voor Suzuki wordt 2020 een overgangsjaar, dat maken ze zelf bekend in hun persbericht rond het autosalon 2020.

Verwacht dus geen flitsende nieuwe modellen bij Suzuki, het merk zal zich vooral proberen aanpassen naar de nieuwe normen rond uitstoot. Dat betekent ook dat hun Mild Hybrid systeem beter voor de dag zal komen.

gamma-efficiëntie

De aanpassing aan de strengere Euro-normen betekent het einde van de Celerio en de Baleno. Dat wordt geen aderlating voor Suzuki, want de modellen bengelden eigenlijk onderaan de verkoopscijfers voor het merk. De beter-verkopende modellen, daar wordt wel aan gesleuteld. Zo krijgt de 1.2 uit de Swift en de Ignis een mild hybrid-systeem, net als de 1.4 uit de Vitara en de S-Cross. Laat dat dus de nieuwigheden zijn voor het salon van Brussel.

Suzuki op het Autosalon Brussel 2020: Overgangsjaar

Zo blijven er in het Suzuki-gamma nog 5 modellen over. 5? Ja, want hoewel hij geen hybride-aandrijving krijgt, blijft de populaire Jimny behouden in het Suzuki-gamma. Al tikken de wachtlijsten intussen wel al aardig aan, hebben we ons laten vertellen...

Suzuki op het Autosalon Brussel 2020: Overgangsjaar

Suzuki vind je in Paleis 4, tegenover Honda en naast Ford. Alle praktische informatie over het Autosalon van Brussel vind je terug in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws