Suzuki's Saloncondities 2020 [gesponsord]

suzuki autosalon brussel japan 2020 deals promotie

Ook dit jaar weer heeft Suzuki haar Japan Deals klaar tijdens het autosalon. Saloncondities van hier tot in Tokio. Ook dit jaar zwaaien ze bij Suzuki weer met 5.000 euro korting op jouw nieuwe wagen.

Suzuki heeft de afgelopen tijd haar gamma wat uitgedund maar dat neemt niet weg dat ze nog genoeg modellen hebben om kortingen op toe te passen. Zo krijg je op de Suzuki Swift Hybrid 12V een gecumuleerde korting van 3.000 euro + 1.000 euro EcoGreen overnamepremie.

Maar niet alleen op de Swift zit die korting. Ook de Vitara en de S-Cross krijgen een dikke korting aangemeten. Zij zien die korting aandikken tot 4.000 euro gecumuleerde korting+ 1.000 EcoGreen overnamepremie. Een Vitara 1.4 GL Hybrid is er zo al vanaf 17.999 euro, net als de S-Cross Hybrid.

De volledige lijst vind je hieronder terug. Alle informatie kan je nog eens nalezen op hun website(linkje)

suzuki autosalon brussel japan 2020 deals promotie

Die gecumuleerde kortingen verkrijg je door kortingen en recyclagepremie te combineren. Heb je geen auto die laat verschroten en dus geen recht op de recyclagepremie, dan kan je nog altijd rekenen op een korting van 1.500 euro voor de Swift Hybrid en 2.500 euro voor de Vitara Hybrid en S-Cross Hybrid. Lever je je wagen gewoon in, dan krijg je daar nog eens 1.000 euro overnamepremie bovenop.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws