Mitsubishi: saloncondities tijdens het Autosalon 2020 [gesponsord]

-

Mitsubishi gooit met kortingen op haar verschillende modellen ter gelegenheid van het Autosalon.

Mitsubishi mag dan wel beweren geen salonwagens te bouwen, de Japanners lokken je maar al te graag weg uit je eigen salon met kortingen en voordelen tot 8.000 euro op het hele gamma.

Salonkorting

De salonkortingen gelden op stockmodellen, waar je een groot voordeel kan doen. Zo loopt dat voordeel bij een Outlander op tot 6.400 euro. Ook een Eclipse Cross heeft een net kortingskaartje, van 4.250 euro tot zelfs 4.950 euro. informeer je goed bij je verkoper, want de korting verschilt naargelang de versie.

mitsubishi-saloncondities-2020

overnamepremie

Naast de salonkortingen van de Japanners is er ook de overnamepremie. Die verschilt per model, zodat je bij de aankoop van een Eclipse Cross een hogere overnamepremie vangt - 2.250 euro - dan bij een L200 - 1.750 euro.

mitsubishi-saloncondities-2020

Overigens gelden de salonkortingen voor het hele gamma, waarbij je een maximaal voordeel doet van 5.400 op een ASX als je salonkorting en overnamepremie kan combineren. Op de net gefacelifte Space Star kan je een voordeel krijgen tot 3.400 euro, waarvan 2.400 euro salonkorting.

mitsubishi-saloncondities-2020

Voor alle voordelen in het Mitsubishi-gamma en de daaraan gekoppelde voorwaarden, kan je een kijkje nemen op hun website.

Auteur: Auteur: Advertorial
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws