Autosalon Brussel 2020: meer dan 500.000 bezoekers

-

Het 98e autosalon sloot zopas haar deuren. Meer dan een half miljoen bezoekers passeerden de inkom en bekeken alle auto's op de show.

En die auto's, dat waren er heel wat. 18 wereldpremières, 10 Europese premières en een honderdtal voertuigen die voor het eerst op Belgische bodem te zien waren. Zij hielden ons zoet met het maken van artikels en video's op de persdag, waarna jullie massaal afzakten naar Brussels Expo.

501.189 bezoekers vonden de tijd om even naar het autosalon te gaan om al het blinkende metaal te bekijken. Eén op vijf bezoekers kocht een extra ticketje en luisterde naar de door onze Yves ingesproken info bij de Dream Cars.

genty akylone autosalon brussel 2020

Behalve de Dream Cars, een apart evenement dat al voor de zesde keer plaatsvond, was er ook de derde editie van #wearemobility, waarbij verschillende alternatieven voor de aankoop van een auto werden gepresenteerd. Ook dat was volgens de organisatie een succes, al kan je die geïnteresseerden natuurlijk niet zomaar tellen.

Uitkijken is het nu naar de 99e editie van het autosalon, dat plaatsvindt van 15 tot 24 januari 2021. Die editie zal opnieuw wat meer aandacht besteden aan lichte bedrijfswagens en vrijetijdsvoertuigen, al wordt de grens elk jaar een beetje dunner.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws