Autosalon New York finaal geannuleerd (2020)

Autosalon New York International Auto Show 2020 geannuleerd corona

De New York International Auto Show gaat dit jaar dan toch niet door. De coronacrisis zorgde eerst voor uitstel naar augustus, maar ook die termijn blijkt niet haalbaar. De organisatoren kijken nu naar editie 2021.

In de aanloop naar en tijdens de lockdown die in maart begon, regende het uitgestelde evenementen. Heel wat organisatoren hadden hun zinnen daarom gezet op de zomer van 2020. Hoewel de coronamaatregelen versoepelen, blijkt ook die termijn niet haalbaar.

De oldtimerbeurs Techno-Classica in Essen gaf eerder al aan dat de organisatoren hun volgende editie liever in 2021 organiseren. Nu volgt ook de New York International Auto Show. Dat autosalon had normaal plaats moeten vinden van 10 tot 19 april en werd aanvankelijk uitgesteld naar 28 augustus tot 6 september.

Het expogebouw waar het autosalon van New York normaal plaatsvindt, doet momenteel dienst als veldhospitaal. Dat zal ook de komende weken en maanden nog zijn. De organisatoren nemen daarom het zekere voor het onzekere, en zetten alles op de editie van volgend jaar, die plaats zal vinden van 2 tot 11 april 2021.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws