Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van BMW

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij BMW zoal zijn.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Zo ook bij BMW, waar de spierballen van de M-modellen stevig rolden.

neusgat op wielen

Want BMW stelde dit jaar zowel de M3 als de M4 voor. De hele 4 Reeks werd trouwens vernieuwd, met die opvallende snoet als blikvanger. Maar ook de aangepaste Hofmeister-knik trekt aandacht, net als het stoffen dak van de 4 Reeks Cabrio. De 4 Reeks Gran Coupé laat nog even op zich wachten, maar belooft alweer de knapste van het pak te worden. Al is dat met zo'n neus van een 4 Coupé niet zo moeilijk.

elektr..ix3

Op elektrisch vlak heeft BMW dan wel de iX voorgesteld, voor België is de iX3 realistischer. Deze elektrische versie van de X3 legt een werelds rijbereik voor.

In de black box van je eigen salon mag je wat dromen van de BMW Concept i4, de voorloper van de 4 Reeks Gran Coupé. Die Concept i4 zou BMW normaal voor beperkt publiek tonen op het échte salon van Brussel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws