Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van Suzuki

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij Suzuki zoal zijn.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Bij Suzuki verwachten ze twee volledig nieuwe modellen, hoewel je beide wagens wel al ergens van kan kennen.

japanse tweeling

De grootste nieuwigheid bij Suzuki is de Swace. Deze stationwagon met een aparte naam kent geen voorganger in het Suzuki-gamma, of je zou de Baleno SW uit de jaren 90 er al moeten bij halen. Hij is eigenlijk een Toyota Auris Hybrid Touring Sports met een andere neus. Dat hoeft niet slecht te zijn, want zo'n Auris is tegenwoordig geen saaie groene jongen meer. Suzuki voert hem echter alleen met de tamme 122 pk sterke 1.8 hybride.

Op die andere nieuwigheid is het nog even wachten. De Across staat nog niet in de catalogus of bij de dealers. Wel voeren de Japanners promotie met hun andere crossovers. De S-Cross krijg je met een korting tot 5.500 euro, de Vitara doet tot 5.300 euro van z'n prijs af.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
JL 19:35
afbeelding van JL

Auris? Corolla, de wagen van staatsmannen, zul je bedoelen ;-)

Alex Hoeyberghs 00:59
afbeelding van Alex Hoeyberghs

Wanneer kan je de nieuwe suzuki bestellen? jimny all gripp lichte vracht

Adriaan 08:26
afbeelding van Adriaan

“Hij is eigenlijk een Toyota Auris Hybrid Touring Sports met een andere neus. “
Ik weet dat velen 2020 zo snel mogelijk willen vergeten maar daarom moeten we niet vast blijven zitten in 2019... dit is al een tijdje een Corolla, vraag het maar aan Ben weyts.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws