Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van Dacia

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij hernemen even de nieuwigheden bij Dacia van het afgelopen jaar.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Bij Dacia lanceerden ze een nieuwe generatie van hun bestseller en keken ze vooruit naar de toekomst.

elektrische wind

Want Dacia wil in 2021 een nieuwe elektrische wagen op de markt zetten. Dat zal de Spring worden, een wagen die het merk ook op het autosalon van Brussel wilde laten zien. Met een actieradius van 225 kilometer en een betaalbare prijs - voor een EV - moet de Spring de elektrische autowereld op zijn kop gaan zetten.

Voor het zover is, zijn er nog altijd de bekende Dacia-modellen. De Sandero en Sandero Stepway gingen in 2020 hun derde generatie in. De back-to-basics-stijl heeft hij nog altijd maar hij voegt er een hoop volwassenheid aan toe. Hoe dat precies zit, lees je in onze rijtest met de Sandero-broers.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws