Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Volkswagen

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je welke nieuwigheden Volkswagen voor je in petto had.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Volkswagen had vorig jaar tal van nieuwigheden in de aanbieding.

Dubbel jammer voor Volkswagen, dat zoals steeds met één van de grootste stands van het salon wilde uitpakken. Voorop die stand staat natuurlijk het elektrische gegeven. De e-Golf maakt plaats voor de ID.3 en de ID.4 staat ook in de startblokken. D'Ieteren wil graag van de gelegenheid gebruik maken om te wijzen op hun EDI-dienst, hun eigen elektrische laadplatform.

Maar er was ook ander nieuws, want de Caddy is aan zijn vierde generatie toe. Volkswagen wil daar overigens ook een California-kampeerauto van gaan verkopen.

Wil je gewoon op reis, zonder kampeerperikelen, dan hebben ze bij Volkswagen de nieuwe Golf Variant en Golf Alltrack klaarstaan. Een maatje groter krijg je de Arteon Shooting Brake, die zijn debuut maakte bij de facelift van de Arteon. Nog een kleine vernieuwing afgelopen jaar was de Tiguan facelift.

Van de Arteon en de Tiguan werden vorig jaar ook de R-versies gelanceerd, net als bij de Touareg R. Bij de Golf zagen we dan weer de Golf GTE, GTD, de TGI en de GTI Clubsport op het toneel verschijnen. Later dit jaar komt nog de Golf R bij de dealers te staan.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws