Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Skoda

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je van welke nieuwigheden Skoda vorig jaar het doek haalde.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Voor Skoda was het een jubileumjaar, want het merk vierde haar 125-jarig bestaan.

Daarom organiseerde Skoda in samenwerking met Autoworld een tentoonstelling die het automerk door de jaren heen voorstelt. Eindigen doen ze daarbij met de Enyaq iV, de eerste elektrische Skoda. Die maakte vorig jaar dan ook zijn debuut en zal in de komende maanden bij de dealers terecht komen.

Intussen ook bij de dealers is de Skoda Octavia. De vierde generatie van de middenklasser werd afgelopen jaar voorgesteld en ziet zijn gamma intussen uitgebreid met een plug-in hybride RS iV.

De vernieuwing van het gamma wordt ook in 2021 verder gezet, met de lancering van de nieuwe Fabia en de facelift van de Kodiaq in het derde kwartaal en een Enyaq coupé tegen het einde van het jaar.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws