Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Mazda

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. In dit artikel lees je de nieuwigheden van Mazda.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Bij Mazda waren de vernieuwingen eerder beperkt, al hadden ze hun grote nieuwigheid natuurlijk al aan het begin van 2020 gehad.

Die grote nieuwigheid is natuurlijk de Mazda MX-30. Het debuut van de eerste elektrische Mazda op de Brusselse beursvloer vierde het begin van het feestjaar dat 2020 moest worden. Mazda had namelijk een mooie overzichtstentoonstelling in Autoworld klaar staan.

wat extra vermogen

Verder zijn er weinig nieuwigheden te melden bij Mazda. Wel krijgen de e-Skyactiv X-motoren in de Mazda3 en de CX30 crossover tegenwoordig 186 pk in plaats van de eerdere 180 stuks. Mazda stelt tenslotte nog de CX-3 Hakoné en de CX-5 Homura voor. Beide modellen worden in deze speciale series met extra opties voor een voordelige prijs uitgerust.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws