Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Toyota

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen de nieuwigheden bij Toyota.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Ook bij Toyota kijken ze vooral vooruit, want in 2020 werden vooral nieuwe versies aan het bestaande gamma toegevoegd.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de viercilinderversie van de Toyota GR Supra, met tweeliter turbo? Of als het wat kleiner mag, maar daarom niet minder scherp, de GR Yaris?

Aan de andere kant van het spectrum toonde Toyota de ProAce City, de personenwagenversie van het bestelbusje dat tegenwoordig in samenwerking met Citroën, Opel en Peugeot gebouwd wordt.

Voor 2021 heeft Toyota nog wat nieuwigheden in petto. Zo krijgen de ProAce City en Verso een elektrische variant en kunnen we eindelijk de RAV4 PHEV verwelkomen. De Mirai begint aan zijn tweede generatie en helemaal bovenin het terreinwagengamma heeft Toyota de Highlander klaarstaan. Naast de Yaris komt dan weer de Yaris Cross in het aanbod.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws