Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Ford

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij Ford zoal zijn.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Bij Ford zetten ze in op zowel vernieuwing, uitbreiding als elektrificatie.

Dat elektrificeren doen ze met de Kuga HEV en de Galaxy HEV, al komen die versies er pas in de komende maanden aan. De Ford Ecosport Active, die is er wel al. Ford vestigt ook nog graag de aandacht op de mild hybrid variant van de Ford Fiesta Van. Nog nieuw voor dit jaar zijn de Performance-versies van bestaande modellen. Zo krijgt de Fiesta een ST Edition die vooral wijzigingen kent in chassis en stuur, krijgt de Puma een gepeperde Puma ST variant en ziet ook de Mustang Mach 1 het levenslicht.

Verwar die Mach 1 niet met de Mustang Mach-E, de elektrische crossover van Ford die vorig jaar ten tonele verscheen. Die krijgt dit jaar dan weer een Mustang Mach-E GT afgeleide.

Om de verkoop van de S-Max nog wat aan te zwengelen is er binnenkort de S-Max Connected, een nieuwe instapversie met een basisprijs van 26.299 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws