Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Subaru

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. We geven je nog even mee wat de nieuwigheden bij Subaru zoal zijn.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. 2020 was geen topjaar voor Subaru, al kwamen er wel nieuwigheden, zoals de e-Boxer. Het merk meldde zelfs even het einde van de BRZ in Europa.

Op nationaal vlak kwam er subarustock.be, een website waarop je de BRZ Final Edition kan - of intussen niet meer kan - kopen. Ook andere modellen kan je daar uit stock kopen. In november lanceerde het merk haar private lease-campagne. De grootste nieuwigheid was echter de e-Boxer motor voor de Impreza. Die moest de verkoop van de e-Boxer in de Forester en XV wat back-up bieden.

In 2021 heeft Subaru ook nog wat nieuwigheden in petto. Er komt een facelift van de Forester en tegen het einde van het jaar wordt de eerste elektrische Subaru SUV gepresenteerd. Ook de noeuwe Outback zou voor de zomer bij ons bij de dealers staan. Of die BRZ-opvolger naar ons komt...?

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
JL 20:30
afbeelding van JL

Jammer dat de nieuwe Outback niet naar de EU komt. Kreeg in de VS heel goeie reviews. (De Ascent 7-zitter heeft ook nooit de oversteek over de plas gemaakt.)

Sven 09:45
afbeelding van Sven

Die Outback komt wel naar Europa, voor de zomer zelfs. Ik heb het even aangepast in het artikel.

JL 19:07
afbeelding van JL

Thx! Met welke motorisatie? De FB 2.5, al dan niet in e-Boxer variant? Of toch lekker de 2.4 turbo?

Hugo Bernaert 09:24
afbeelding van Hugo Bernaert

Zeer onderschatte wagen, maar waarom blijven ze koppig bij dat achterhaalde motorenaanbod : een basis 2,5 L met 182 PK !? In de States speciale reeks met 2,4 L turbo 260 PK. Benieuwd of deze hier ook op de markt komen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws